Легенда збірної Ірландії підписав контракт зі скромним шотландським клубом

Відомий ірландський футболіст Ейден Макгіді став гравцем шотландського Хіберніана. Команда в минулому сезоні посіла 8-ме місце в ШПЛ.

Про підписання офіційно оголосив сайт клубу. Договір укладено на один рік. Останнім клубом 36-річного півзахника був Сандерленд, за який він грав з 2017 року.

Хіберніан очилив англієць Лі Джонсон, який добре знайомий з Ейденом Макгіді, оскільки останні два роки очолював “чорних” котів.

“Він принесе до нашої команди майстерність, досвід та авторитет. Ейден — найкращий гравець, має фантастичну кар’єру на сьогоднішній день, і ми прагнемо розширити і підкреслити його здібності у складі нашої нової команди. Ми також постараємося використати фантастичні лідерські якості Ейдена, щоб допомогти спрямовувати наших молодих форвардів та добиватися від них максимуму“, – сказав наставник.

Ейден Макгіді був включений в збірну сезону Ліги 1, забивши 6 голів і віддавши 17 асистів. З 2004 по 2010 футболіст уже грав у Шотландії, виступаючи за Селтік. Надалі він грав за Спартак, Евертон, Шеффілд Уенсдей, Престон та Чарльтон. На його рахуну 93 матчі за збірну Ірландії, в яких він відзначився 5 разів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *