“Тепер я вболівальник національної команди”: Андрій Пятов – про завершення кар’єри в збірній

Голкіпер збірної України Андрій Пятов прокоментував перемогу над Вірменією (1:0) у Лізі націй. Цей матч став для нього останнім у складі національної команди.

Я дуже вдячний усім хлопцям, хто брав у цьому участь. Мені дуже й дуже приємно. Це на все життя. Повірте, це ще раз показує, яка в нас дружна збірна. Дякую всім уболівальникам, вони просто чудові. Я дуже ретельно готувався до гри, відкинув усі формальності, був сконцентрований. Але після фінального свистка емоції вже випирали з мене. Я дуже щасливий, дуже вдячний всім.

У нас була домовленість із головним тренером, що я зіграю 11 червня останній поєдинок. Але напередодні гри з Ірландією я отримав неприємну травму, після якої лікар сказав, що необхідна пауза в три тижні. Я запитав, чи зможу зіграти один матч. Він сказав, що якщо два-три дні буду колоти знеболювальне, то зможу. Наші лікарі — чарівники. Вони поставили мене на ноги. Зараз у мене буде пауза, під час якої я зможу залікувати коліно.

Вірмени більше діяли на контратаках, дуже добре захищалися. Це як «Шахтар» та «Динамо» в чемпіонаті України, коли вся команда суперників біля чужого штрафного. Тому треба було забити перший гол. Добре, що хлопці в другому таймі відразу вийшли й забили. Трішки гра пішла в інше русло, тому й такий рахунок. Момент з Забарним? Ми з ним домовилися — він зрізає, а я відбиваю (сміється).

Що побажаю хлопцям? Я тепер їхній уболівальник. Наступна гра — з Ірландією, я буду перед екраном, підтримуватиму хлопців. Тільки перемога, тільки вперед!“, – сказав Андрій Пятов.

37-річний воротар провів 102 матчі за національну команду. 47 разів йому вдалося зберегти ворота сухими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *