Кадім Харріс: Україна підкорила світ своєю силою та єдністю

Півзахисник Металіста Кадім Харріс, який за місяць відзначився трьома забитими м’ячами та гольовою передачею у чемпіонаті Туреччини, розповів клубній прес-службі про останні новини з особистого життя та згадав яскраві моменти, пов’язані із перебуванням у Харкові.

— З ким із “Металіста” ти підтримуєш зв’язок? І як часто пишуть тобі фанати з України?

Я досі підтримую зв’язок із багатьма гравцями, час від часу листуємося до Instagram, щоб дізнатися, у кого як справи. Я досі отримую повідомлення від уболівальників “Металіста”, які регулярно запитують мене про мої плани на наступний сезон, дізнаються, чи я повернуся. Знаєте, я дуже люблю фанатів “Металіста”, вони виявили до мене багато кохання та поваги.

— Ти підтримуєш добрі стосунки з керівництвом клубу?

— Так, я дуже люблю і поважаю клуб та керівництво. Олександр Ярославський, Євгеній Красніков та Олександр Кучер — усі вони були дуже добрі до мене і змусили мене почуватися як удома з того моменту, як я підписав контракт. Я завжди пам’ятатиму це. “Металіст” – відмінний клуб, і я сподіваюся, що дуже скоро він зможе вийти в Лігу чемпіонів, тому що він цього заслуговує.

— Ти давно не був у Харкові. Які твої найяскравіші спогади про місто, про Україну?

— Відразу згадую, як забив гол і побачив неймовірну реакцію вболівальників у першому ж своєму матчі за “Металіст”. Це була кубкова гра з “Десною”, і ми її виграли. Згадується і перемога над “Колосом” із виходом до чвертьфіналу Кубка України. Мене дуже чіпало, коли ми всією командою підходили до трибун після ігор і висловлювали свою вдячність за їхню підтримку.

З теплотою також згадую Kharkiv Palace Hotel, де я жив і дружелюбний персонал. Ну і саме місто Харків — воно прекрасне! Міські парки, вулиці, інфраструктура, стадіон, аеропорт — багато чого справило на мене приємне враження у Харкові!

— Останнє питання на сьогодні. Що б ти хотів сказати харків’янам та всім українцям у цей непростий час?

— Я хочу сказати, що я досі дуже злий на все, через що довелося пройти Україні. Але ви всі показали, яка ви чудова країна, які люди її населяють. Ви підкорили серця всього світу своєю єдністю та силою! Я хочу, щоб вам більше не доводилося випробувати все це. Ви залишаєтесь у моїх молитвах і молитвах моєї сім’ї. Сподіваюся, що все це незабаром закінчиться, і ваша країна зможе повернутися в той чудовий час, який був, коли я був там“, – сказав Кадім Харріс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *