Гравець Вулверхемптона підтвердив, що хотів грати за збірну України

Бек англійського Вулверхемптона Макс Кілман згадав, як не зміг отримати право виступати за збірну України на міжнародному рівні. Він зізнався, що говорив з Андрієм Шевченко і той розраховував на нього в майбутньому.

«Це божевілля. Шевченко говорив зі мною і сказав, що хоче бачити мене в національній команді України. Я погодився і почав готувати документи. В мене були виступи за англійську футзальну збірну в офіційних матчах кваліфікації, тому нічого не вдалося.

Якби я був пляжним футболістом, я б також не міг грати в міжнародний футбол за іншу країну. Звучить дуже дивно. Це зовсім інший вид спорту, як теніс і настільний теніс.‎

Я їздив всюди та чекав, коли ФІФА прийме всі рішення, але вони відмовилися. Я думав, що поїду на Євро – це було б чудове завершення сезону. Але, цього не трапилося. То ж тепер мій єдиний варіант – збірна Англії», – сказав Макс Кілмен.

Нагадаємо, на Евро-2020 збірна України дійшла до чвертьфіналу, де поступилась збірній Англії (0:4). Матч проходив в Римі на “Стадіо Олімпіко”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *