Цезарій Кулеша: Шевченко справді був серед кандидатів на пост головного тренера збірної Польщі

Голова Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша зізнався, що Андрій Шевченко дійсно входив до шорт-листа серед кандидатів на пост наставника національної збірної цієї країни.

“Не приховую, що це була одна з кандидатур, яку ми серйозно розглядали. Але в кінцевому підсумку через багато факторів справа до підписання контракту так і не дійшла.

Шевченко – легенда футболу, яку знають у всьому світі. Крім того, він амбітний і дуже перспективний тренер. Ми стежимо за його кар’єрою, але треба розуміти, щоб з кимось домовитися і підписати контракт, мають зійтися дуже багато чинників”, – сказав він.

Також Цезарій Кулеша прокоментував слова Андрія Шевченка, який називав Роберта Левандовскі тим спортсменом, який чи не найбільше підтримує Україну.

Роберт Левандовські – найкращий гравець світу, а разом з тим він чудово розуміє наших співвітчизників і знає, чим ми живемо кожного дня. І це, незважаючи на те, що він грає за кордоном у «Баварії». 

Таким чином, Роберт представляє все наше суспільство не лише на футбольному полі, де прославляє Польщу, але й бере на себе відповідальність бути послом українців у світі. Так само, як і поляки, які одразу з перших годин нападу на Україну почали допомагати нашим сусідам, – зазначив він

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *