Вінісіус Тобіас: Війна для мене стала шоком, я бачив танки і вибухи

Бразилець Вінісіус Тобіас розповів, як він відреагував на початок військового вторгнення РФ в Україну, про свою евакуацію, а також зізнався, що хотів би повернутись до Шахтаря.

“Це було дуже складно. У мій день народження, коли мені виповнилося 18 років, розпочалася війна. Це було шоком для мене, моєї дружини та моїх одноклубників. Жити у такій ситуації було дуже важко. Ми бачили танки, вибухи. Ми цього не очікували, але, дякувати Богу, нам вдалося вибратися звідти.

Єдиний вихід був на поїзді. Було 17 годин шляху без їжі та пиття, плюс ризик не дістатися до нашого транспорту. Коли я знову прибув до аеропорту, моя мама вже чекала на мене разом із моєю сім’єю. Ніхто не знав, що станеться, але мені вдалося повернутися до них та моїх друзів.

Сподіваюся, війна незабаром закінчиться. Я хочу мати можливість повернутися до Шахтаря або залишитись у Реал Мадрид Кастілья, щоб продовжити роботу в Європі. Вся ця ситуація неодмінно стане мотивацією для мене і моєї сім’ї. Я щасливий жити своєю мрією“, – сказав Вінісіус Тобіас.

Через декілька тижнів після початку війни його орендував мадридський Реал. Він грав за юніорську команду “бланкос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *