Хавбек збірної Ірландії: Проти України ми створили достатньо моментів

Хавбек збірної Ірландії та англійського Дербі Джейсон Найт поділився думками від гри зі збірною України в рамках Ліги націй.

“Що відчуваю? Перш за все, це розчарування. Ми, звісно, ​​не хотіли програвати, але ми добре почали, але треба так грати цілих 90 хвилин, щоб отримати результат.

Тренер був чудовим у перерві, але ми пропустили відразу після перерви. Нам потрібно починати краще на початку кожного тайму, і це те, що ми можемо покращити. Ми справді розчаровані тим, що пропустили зі стандарту. Я не бачив його тоді, але нам доведеться проаналізувати це самим і розібрати його на тренуванні завтра.

Я не впевнений, що в кінці був брак енергії. Кожен віддав усе, що мав. Можливо, це те, що ми можемо просто покращити, нашу швидкість м’яча тощо. Ми повинні спробувати створити ті останні шанси, які нам потрібні.

Я думаю, що ми створили багато моментів і це тільки від нас залежить їхня реалізація. Ми не можемо дозволити собі сильно опускати руки. Через три дні відбудеться ще одна гра проти Шотландії. Нам потрібно налагодити ситуацію на тренувальному полі та повернутися в суботу“, – сказав Джейсон Найт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *