Стівен Кенні: Ми дуже добре провели початок і кінець матчу, але часом Україна була дуже хороша

Наставник збірної Ірландії Стівен Кенні поділився емоціями від поєдинку зі збірною України в рамках Ліги націй.

Ми ускладнили собі життя, і я думаю, що ми програли два дуже, дуже “слизькі” матчі. Сьогодні в грі не було багато моментів у жодної з команд. Ми розчаровані програти гру. Щодо задач, я думав, ми впоралися дуже добре. Ми дуже добре почали і дуже добре закінчили, але ми не були послідовними у своїй грі протягом 90 хвилин. Україна часом була дуже хороша.

Ми також деякий час тримали їх на напоготові. Вони перегравали нас. Просто прикрий гол, штрафний з бокової лінії, який потрапив прямо у ворота. Це було для нас велике розчарування.

З точки зору втоми та навантаження, я не приймаю, щоб Україна була краще за нас. Звичайно, ми можемо грати краще, ніж грали сьогодні. Ми грали трохи в’язкіше, ніж хотілося б. Ми повинні проявити трохи більше зібраності в нашій підготовці та спробувати отримати контроль над грою трохи більше, ніж ми це зробили.

Пропустити через хвилину після перерви – це нас надломило вбили. Забити цей перший гол був абсолютно вирішальним. Загалом, ми можемо виглядати краще. Це була дуже тяжка поразка і дуже тяжкий для нас гол“, – сказав Стівен Кенні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *