Гравець Челсі: Україна – хороша команда, вони мають класних гравців

Півзахисник збірної Шотландії Біллі Гілмор пояснив причини програшу Україні в матчі кваліфікації ЧС-2022. Він відмітив, що в колективі “жовто-синіх” багато якісних гравців і вони заслужено переграли його команду.

Звісно, ми всі розчаровані. Ми хотіли потрапити на чемпіонат світу та хочемо опинитися на Євро. Це і є наш наступний крок.

Україна нас не здивувала. Ми знали, що це хороша команда, аналізували їх. Ви можете побачити, що вони мають класних гравців. Вони просто були сильнішими того вечора. Це один з найважчих моментів моєї кар’єри, не хочеться знову переживати ці відчуття. Сподіваюся, наступного разу все складеться по-іншому», – сказав Біллі Гілмор в коментарі для видання Daily Record.

20-річний Біллі Гілмор є гравцем Челсі. Сезон 2021/2022 він провів у складі Норвіча на правах аренди. В 24-х матчах АПЛ на його рахунку один асист. Портал transfermarkt оцінює футболіста в 12 мільйнів євро. Не зважаючи на молодий вік, хавбек за національну команду провів уже 13 поєдинків, голів не забивав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *