Юрій Вірт: Ми самі собі привезли небезпечні моменти біля воріт Бущана

Наставник рівненського Вереса Юрій Вірт поділився думками від перемоги збірної України над Шотландією, а також назвав причини нервової кінцівки гри.

– Думаю, проблема була не у фізиці. Наші футболісти чомусь віддали шотландцям ініціативу і пішли дурні помилки. Фактично, ми самі собі привезли небезпечні моменти біля воріт Бущана. Суперник, звичайно, надихнувся. Якщо до цього відрізка збірна України грала впевнено, то далі самовпевнено.

Загалом, дали шанс Шотландії, а потім довелося думати виключно про оборону. В епізоді з пропущеним м’ячем Бущан, звісно, міг впевненіше зіграти на виході.

– Наскільки вчасно та вдало було зроблено заміни?

– За часом все гаразд. Тренер вирішив посилити групу атаки, що цілком читалося. Проте я не можу сказати, що ці заміни посилили гру збірної України. Шапаренко часто втрачав м’яч, Мудрик запам’ятався ідеальним пасом на Довбика, який не реалізував забійний момент. Артем, як я розумію, намагався перекласти м’яч під свою ліву ногу, але забарився.

Добре, що Довбик таки забив. Цей гол дуже важливий для нього – надасть впевненості, знімить можливий психологічний тиск.

– Кого зі збірної України можете особливо виділити?

– Відзначити потрібно всю команду. Настрій справді був, що треба! Вважаю, що це результат чудової роботи Олександра Петракова, причому за складом на гру – також. У такий тяжкий для нашої країни час ми ще раз переконалися – у нас є сильна збірна та сильна нація”, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *