Боруссія М – Україна: де дивитися і які прогнози букмекерів на поєдинок

У середу, 11 травня, національна збірна України проведе перший контрольний поєдинок в рамках тренувального збору напередодні плей-офф відбору на ЧС-2022.

У Німеччині на стадіоні “Боруссія Парк” підопічні Олександра Петракова зіграють проти представника Бундесліги – “Боруссії” Менхенгладбах. Вхід на стадіон для українських уболівальників буде безкоштовним.

Поки команда Петракова тренується не в повному складі, оскільки немає наших “легіонерів”, які виступають в європейських чемпіонатах.

Склад збірної України

Воротарі: Георгій Бущан (“Динамо” Київ), Андрій П’ятов, Анатолій Трубін (обидва – “Шахтар” Донецьк), Дмитро Різник (“Ворскла” Полтава).

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Денис Попов (всі – “Динамо” Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко, Валерій Бондар, Юхим Конопля (всі – “Шахтар” Донецьк).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик (обидва- “Шахтар” Донецьк), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Денис Гармаш (всі – “Динамо” Київ), Сергій Булеца (“Зоря” Луганськ), Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк (обидва – СК “Дніпро-1”).

Нападники: Артем Довбик (СК “Дніпро-1”), Артем Бесєдін (“Динамо” Київ).

Представники УПЛ, які прибули на збір національної команди, перебували в різній формі і потрібен час, щоб привести всіх до спільного знаменника. Власне з цієї причини Олександр Петраков і просив УАФ організувати збір якомога раніше. Через війну чемпіонат України був зупинений, багато гравців практично не тренувалися, а футболісти “Шахтаря” і “Динамо” лише недавно почали повноцінний тренувальний процес і встигли зіграти лише по кілька матчів в рамках благодійних турне.

Найбільш проблемною позицією перед грою з “Боруссією” є правий фланг атаки. Андрій Ярмоленко поки дограє сезон в АПЛ, а Циганков травмований. Олексій Гуцуляк також має пошкодження і навряд-чи зможе взяти участь у грі з німецьким колективом, до того ж йому ближче все ж лівий фланг. Ймовірно, на правому фланзі атаки Петраков поставить Караваєва. Позицію правого захисника в такому випадку закриє Юхим Конопля, оскільки Тимчик пропускає збір через травму.

Однак, є варіант, що збірна України зіграє проти “Боруссії” за схемою з трьома центральними захисниками. В такому випадку Караваєв зможе закрити праву бровку.

Орієнтовний склад збірної України: П’ятов, Конопля, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Степаненко, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Мудрик, Довбик

Боруссія М – Україна: де дивитися матч

Подивитися першу гру національної команди в 2022 році в прямому ефірі можна буде на телеканалах “Індиго TV” і “Футбол 1”, а також на сервісі oll.tv. Крім того, трансляція буде доступна в YouTube на офіційному каналі Української асоціації футболу (УАФ).

Початок поєдинку – о 21:45 за київським часом.

Боруссія М – Україна: прогноз букмекерів на матч

Букмекери вважають українську збірну фаворитом майбутнього поєдинку. На перемогу “синьо-жовтих” можна поставити з коефіцієнтом 2,09. Нічия – 4,15. Перемога німецького клубу – 3,50.

Нагадаємо, гімн України перед матчем підопічних Олександра Петракова проти німецької “Боруссії” наживо виконає співачка з Дрогобича, лауреат міжнародних конкурсів Христина Соловій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *