Андрій Павелко назвав державу, з якою Україна може подати заявку на проведення чемпіонату світу

Президент УАФ Андрій Павелко запропонував подати спільну заявку з Великобританією на проведення чемпіонату світу.

«Євро-2028 з футболу в Україні? Від імені всієї футбольної спільноти нашої держави дякую прем’єр-міністру Великобританії Борису Джонсону за таку чудову ініціативу! На відміну від заявки фашистської Росії на проведення цього турніру, ідея Джонсона абсолютно логічна і обгрунтована!

Щойно в ефірі загальнонаціональних новин на каналі Україна24 нагадав, що наша держава вже приймала матчі фінальної частини континентальної першості в 2012 році. Тому пропоную нашим британським друзям розглянути можливість подачі спільної заявки на проведення фінальної частини чемпіонату світу в Україні та Великобританії.

Думаю, Президент і Верховний Головнокомандувач України Володимир Зеленський підтримає таку ідею і сприятиме її реалізації. Впевнений, що після перемоги над фашистською Росією і відновлення української футбольної інфраструктури ми зможемо спільно з Великобританією провести такі змагання на найвищому рівні! Слава Героям! Слава Україні!» – написав Павелко.

Чемпіонат світу-2022 пройде в Катарі, ЧС-2026 – в США, Канаді та Мексиці.

Місце проведення ЧС-2030, який пройде рівно через 100 років після першого в історії чемпіонату світу, поки не визначене. Серед претендентів: Уругвай, Аргентина, Парагвай та Чилі, Марокко та Туніс, Єгипет, Англія, Шотландія, Уельс, Північна Ірландія та Ірландія, Греція, Болгарія, Сербія та Румунія, Іспанія та Португалія, Південна Корея, Північна Корея, Японія та Китай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *