Олександр Хацкевич: Іншого кінця не може бути, тільки перемога України

Колишній тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів, що думає про Президента України Володимира Зеленського і український народ.

“Найміцніше позитивне враження? 24 почалось, 25-е… 26-го ранком, коли він виступив 26-го числа, коли були перші перемоги в Ірпіні, коли там були розбиті чеченці (кадировці – прим.) і втратили вони багато техніки. От саме цей його ранковий спіч.

Зрозуміло, що все було неочікувано і швидку відсіч неможливо було дати так швидко, але на другий і третій день все вдалось. Саме під Києвом. От такий позитивний момент і він продовжується до сих пір.

Як ведуть себе мери міст? Ніхто не повиїзджав. В тому ж Харкові, Маріуполі, Чернігові. Такі найбільш важкі точки. Суми, Охтрика. Ніхто нікуди не поїхав. Це всиляє віру в народ і в тих хлопців, які захищають з автоматом, з кулеметом, в танкі. Це дорого вартує. 

Народ об*єднався і влада. Працюють єдиним міцним кулаком злагоджено. Звичайно, треба розуміти, що і з боку української армії немало втрат… Все таки, всі впевнені і всі знають, що сльози горя скоро перетворяться на сльози радості. Іншого кінця не може бути, тільки перемога!“, – сказав Олександр Хацкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *