Андрій Шевченко: Думаю, в Україні зараз немає місця, де можна відчувати себе в безпеці

Легенда українського футболу Андрій Шевченко, який за кар*єру грав в Динамо, Мілані і Челсі, розповів британській пресі, що відчуває від вторгнення РФ до себе в країну.

«Війна дуже жорстока, важко бачити, як руйнуються міста, гинуть люди. Я батько чотирьох дітей, і я не можу цього терпіти, коли бачу фото дітей, які вмирають, бомби, які потрапляють у дитячу лікарню. Я думаю, що жодна людина в світі не може це витримати.

Я намагаюся підтримати свою країну, привернути увагу, говорити саме про те, що відбувається. Звичайно, я намагаюся зібрати гуманітарну допомогу та допомогти своїй країні, своєму народу, біженцям.

Я тут співпрацював із послом України, а також у мене є пара друзів, які хочуть допомогти. Ми збираємось взяти сюди 150 біженців і поселити їх у різних районах. Також планую взяти кількох дітей до себе.

Думаю, що в Україні зараз немає місця, де ти почуваєшся в безпеці. Я не можу в це повірити, іноді це схоже на поганий сон.

Я знаю, що ми повинні дати раду цій ситуації, ми повинні знайти спосіб встановити мир у моїй країні“, – сказав Андрій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *