Бразилець ФК Колос перейшов до польського клубу

Бразильский лівий вінгер ковалівського Колосу Дієго Сантос став гравцем польскої Ягеллонії з Бєлостока. Команда грає в Екстракласі і зараз займає 11-е місце, набравши 30 балів за 25 матчів.

Згідно інформації з клубного сайту, Колос надав його в аренду до кінця сезону. Дієго Сантос Каріока взяв футболку з номером 15.

24-річний бразилець поповнив представника УПЛ перед сезоном 2021/2022. В УПЛ провів 11 зустрічів і забив 1 гол. Портал transfermarkt оцінює гравця в 400 тисяч євро. До переїзду в Україну вінгер грав на батьківщині, а потім за Шахтар Солігорськ та Вітєбськ.

Ми скористалися можливістю трансферу гравця з України відповідно до нового правила ФІФА. Ми намагалися завершити трансфер до закриття трансферного вікна, що, на жаль, не вдалося. Тепер була можливість, ми хід зробили.

Ми розуміємо, що наша гра в атаці залишає бажати кращого. Ми намагалися отримати гравця, який посилить конкуренцію, але при цьому покладеться в наш бюджет. Сподіватимемося, що Дієго виправдає очікування і нас, і вболівальників“, – прокоментував підписання гравця директор клубу Лукаш Масловський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *