Футбольний коментатор: “Україна до полуфіналу не вийде”

Коментатор Setanta Sport Ігор Бойко розписав, що думає про перспективи збірної України на Євро-2020.

Чи стане Україна відкриттям Євро? Взагалі, немає кращого серед дурних запитань перед будь-яким турніром, ніж те, хто може здивувати.

Якщо 70% називають Данію, то чи буде це здивуванням, коли від неї очікують, що вона буде відкриттям? Хіба це буде несподіванкою? Другий найбільш популярний варіант – Туреччина.

Україна потрапляє в останні 10%. На The Athletic один з авторів виводить її до півфіналу, на шляху до якого вона переграє Італію та Данію. Ось це сюрприз справжній.

Сюрпризи та вікдриття можуть бути різними. В контексті Євро варто говорити не про вихід з групи, а взагалі про півфінал, фінал чи навіть перемогу на турнірі. Зважаючи на структуру турніру, то можна й до півфіналу дійти, не зустрівши нормального опору.

Україна до півфіналу не вийде. Нехай занадто категорично, проте це саме той випадок, коли так хочеться помилитися та бути невдахою-простаком. Але Україна має солідний запас міці, аби в першому раунді плей-офф чіплятися за результат, зважаючи на те, що суперником може бути хтось сильний.

В моєму предикторі Україна вилітає від Італії в 1/8. Якщо дивитися оптимістично, то від німців в тому ж раунді. До речі, а можна сказати, що Німеччина – несподіваний півфіналіст? Бо саме там вона в мене й опиняється. Нікого слабшого не здатний вивести“, – написав він у себе в телеграм-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *