Ювентус – Рома: прогноз на центральний матч 18-го туру чемпіонату Італії з футболу

Жозе Моурінью

У суботу, 30 грудня, відбудеться центральний поєдинок 18-го туру італійської Серії А, в якому “Ювентус” зіграє проти римської “Роми”.

Після 17-ти турів в активі “Юве” 40 набраних очок. Підопічні Массіміліано Аллегрі займають друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії. “Рома” з 28 балами йде на шостій сходинці.

У минулому турі чемпіонату Італії “Ювентус” здобув непросту перемогу в поєдинку проти “Фрозіноне” (2:1). “Рома” в рамках 17-го туру обіграла чинного чемпіона країни “Наполі” з рахунком 2:0.

У минулому сезоні Серії А “Ювентусу” жодного разу не вдалося обіграти “Рому”. Поєдинок команд у першому колі завершився внічию, а в другому – римляни виграли з рахунком 1:0.

Ювентус – Рома: прогноз букмекерів на матч

Аналітики вважають фаворитом цього поєдинку “Ювентус”. Перемога “Старої Синьйори” оцінюється коефіцієнтом 2,12. Ставки на тріумф “Роми” приймають з коефіцієнтом 4,20. Нічия – 3,05.

Найбільш вірогідним результатом матчу “Ювентус” – “Рома” експерти вважають перемогу туринців з рахунком 1:0. Ставки на такий результат приймають з коефіцієнтом 5,30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *