Олександр Денисов розповів, як Полісся буде підтримувати Усика у бою з Ф’юрі

Директор медіа, маркетингу та спонсорства «Полісся» Олександр Денисов розповів про мету створення зимової фан-зони клубу.

«Була розроблена концепція, де сама локація фан-зони, має стати місцем зустрічі, де можна побачити й разом подивитись футбол, де можна обмінятись емоціями, де можна придбати екіпірування, якусь частину історії фан-шопу ми теж туди долучили.

Ми плануємо проводити там кіберзмагання, ми будемо дивитися там, я сподіваюсь, в лютому бій Усика. Тобто, це така історія з вболівальником постійна.

Кожному, хто приходить, ми пропонуємо і просимо зареєструватись через спеціальний QR-код і таким чином ми збираємо базу наших вболівальників.

Ми хочемо розуміти, якого віку наш вболівальник, ми хочемо розуміти, як часто він ходить і приходить до нас. І всю іншу інформацію, яка в майбутньому допоможе нам співпрацювати і запропонувати вболівальнику ще якісь цікаві речі», — сказав Денисов.

Нагадаємо, поєдинок за титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *