Агент зірки Ювентуса Поля Погба виступила з заявою щодо дискваліфікації футболіста через допінг

Поль Погба

Рафаела Пімента, агент півзахисника «Ювентуса» Поля Погба, прокоментувала дискваліфікацію футболіста через позитивний допінг-тест, який француз здав після матчу 1-го туру італійської Серії А.

«Ми чекаємо на контрольні аналізи і доти нічого не можемо сказати. Безперечно, що Поль Погба ніколи не хотів порушувати правила», — наводить слова агента журналіст Джанлука Ді Марціо на своєму офіційному сайті.

Нагадаємо, у Поля Погба виявили надто високий рівень тестостерону. Це речовина, яку не можна приймати без терапевтичного виключення. Таким чином Погба ризикує отримати максимальне покарання у вигляді чотирьох років дискваліфікації.

Поль Погба: кар’єра і досягнення

Французький півзахисник почав свою професійну кар’єру в англійському “Манчестер Юнайтед”.

У 2012 році Поль перебрався в туринський “Ювентус”. За італійський клуб він виступав з 2012 по 2016 рік. В його активі 177 матчів, 34 голи і 40 результативних передач.

З “Ювентусом” Погба чотири рази ставав переможцем Серії А, двічі виграв Кубок Італії і тричі – Суперкубок країни.

У 2016 році Поль Погба повернувся в “Манчестер Юнайтед”. Англійський клуб заплатив “Ювентусу” за трансфер француза 105 мільйонів євро. У складі “червоних дияволів” хавбек зіграв 232 матчі, забив 39 голів і віддав 51 гольову передачу.

У липні 2022 року Поль Погба на правах вільного агента знову повернувся в “Ювентус”. Після повернення француз зіграв за туринський клуб 12 матчів і відзначився однією гольовою передачею.

За національну збірну Франції Поль Погба зіграв 91 матч і забив 11 голів. У складі “Ле Бле” він став чемпіоном світу в 2018 році, а також переможцем Ліги націй в сезоні 2020/21.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *