Сергій Ребров оголосив склад збірної України на матч кваліфікації Євро-2024 проти Італії

Сергій Ребров

Тренерський штаб збірної України оголосив заявку на матч із Італією у кваліфікації до Євро-2024.

У порівнянні із заявковим списком перед матчем проти Англії, є одна зміна. Відсутній захисник Микола Матвієнко, натомість включений у заявку вінгер Олександр Зубков. Як і раніше, відсутній травмований Олександр Тимчик. Знову не включено до заявки Олександра Піхальонка, раніше довикликаного Сергієм Ребровим через травму Миколу Шапаренка.

Ребров був змушений замінити Матвієнка у перерві матчу проти Англії (1:1). За словами тренера, у Миколи “пошкодження, але воно не нове”.

Заявка збірної України:

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Богдан Михайличенко, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Георгій Судаков, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Владислав Ванат, 19. Денис Попов, 21. Олександр Караваєв, 22. Єгор Назарина, 23. Андрій Лунін.

Матч Італія – Україна пройде у Мілані 12 вересня. Початок зустрічі – о 21:45. Поєдинок розсудить іспанська бригада суддів на чолі з Алехандро Ернандесом. Є шанси на аншлаг – за день до матчу було продано близько 50 тисяч квитків із 76000.

Україна з сімома очками посідає друге місце у групі С. Команда Реброва на три очки випереджає Італію, зігравши на один матч більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *