Руслан Маліновський розповів, чи були у нього конфлікти з тренером Аталанти Гасперіні

Півзахисник Аталанти та збірної України Руслан Маліновський розповів, що він не мав конфліктів ні з керівництвом клубу, ні з головним тренером команди Джан П’єро Гасперіні.

“За три роки в Аталанті в мене не було ніяких моментів ні з клубом, ні з Гасперіні. Я розмовлял з ним перед закриттям трансферного вікна, і він сказав: «Якщо для тебе будуть варіанті з кращими умовами, я буду радий за тебе». Ось що він мені сказав”.

“Стосунки Олександра Петракова зі ЗМІ? Він завжди хоче перемагати. Коли немає результату, можливо, він злий дуже і не до преси йому в цей час. Але це моменти, які треба робити. Після гри ти маєш дати інформацію. Я також давав інтверв’ю після невдалих матчів, так, було не дуже приємно, але що робити”.

Влітку повідомлялося, що півзахисник посварився із головним тренером команди. Під час літнього трансферного вікна Маліновським цікавилися Тоттенхем, Марсель, Ноттінґем Форест та інші клуби, але українець залишився в Аталанті.

Цього сезону Руслан провів дев’ять матчів за Бергамасків у всіх турнірах, забив гол і віддав одну результативну передачу.

Аталанта йде на другому місці в Серії А. У наступному матчі команда Маліновського прийме Сассуоло 15 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *