Чемпіон програв: огляд матчу Мілан – Наполі (Відео)

Вчора, 17 вересня, у 7-му турі чемпіонату Італії сезону-2022/2023 “Мілан” приймав “Наполі” (Неаполь). Зустріч пройшла на стадіоні «Сан-Сіро» у Мілані та завершилася поразкою господарів – 1:2.

Мілан — Наполі 1:2

Голи: Жиру, 69 — Політано, 55, Сімеоне, 78

Мілан: Меньян, Калабрія (Дест 46), К’єр (Калулу 46), Томорі, Ернандес, Беннасер, Тоналі, Салемакерс (Мессіас 66), Де Кетеларе (Адлі 82), Круніч (Діас 66), Жиру

Наполі: Мерет, Ді Лоренцо, Ррахмані, Кім, Руї (Олівера 90+1), Лоботка, Ангісса, Зелінські (Ндомбеле 87), Політано (Дзербін 66), Распадорі (Сімеоне 66), Кварацхелія (Елмас 87)

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Перший тайм завершився з рахунком 0:0. Однак на початку другої половини гри захисник «Мілана» Серджіно Дест, який вийшов на заміну у перерві, порушив правила у своєму штрафному майданчику на нападнику «Наполі» Хвічі Кварацхелії, за що був призначений пенальті. Його на 55-й хвилині реалізував півзахисник адзурі Маттео Політано.

“Россонері” відігралися на 69-й хвилині – з передачі французького захисника Тео Ернандеса відзначився його співвітчизник, нападник Олів’є Жиру.

Проте за дев’ять хвилин «Наполі» забив переможний м’яч. Захисник неаполітанців Маріу Руй виконав точну подачу до штрафного майданчика, і у ворота «Мілана» м’яч головою переправив форвард Джованні Сімеоне, який вийшов на заміну.

Таким чином, після семи зіграних матчів у чемпіонаті Італії міланці набрали 14 очок (п’яте місце), а неаполітанці – 17 очок (перше місце). Після паузи на матчі збірних “Мілан” зіграє з “Емполі”, а “Наполі” – з “Торіно”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *