Сенсація року: Баварія вилетіла з Кубка Німеччини, поступившись клубу з 3-го дивізіону (Відео)

ФК Баварія

У середу, 1 листопада, відбувся поєдинок 1/16 фіналу Кубка Німеччини з футболу, в якому “Саарбрюккен” приймав “Баварію”.

Гра проходила на стадіоні “Людвігспарк” і завершилася сенсаційною перемогою господарів поля.

Перший гол у цій грі забили гості – на 16-й хвилині зустрічі легенда “Баварії” Томас Мюллер вивів вперед мюнхенців, забивши з передачі Франса Краціга. У компенсований час до першого тайму “Саарбрюккену” вдалося зрівняти рахунок – гол забив півзахисник господарів поля Патрік Зонтаймер.

Розв’язка поєдинку настала в самій кінцівці гри – на 90+6-й хвилині господарів поля вдалося провести контратаку і вразити ворота легендарного Мануеля Ноєра – переможний гол забив Марсель Гаус.

“Саарбрюккен” – “Баварія” – 2:1

Голи: Зонтаймер, 45+1, Гаус, 90+6 – Мюллер, 16

Огляд матчу: 

Відзначимо, що перед матчем перемога “Саарбрюккена” в цій грі оцінювалася коефіцієнтом 50,00. Перемога “Баварії” – 1,02.

“Саарбрюккен” виступає в третьому за силою дивізіоні чемпіонату Німеччини. Після 13 турів команда займає 15-е місце, набравши 14 очок. “Баварія”, в свою чергу, йде на другій сходинці в елітному дивізіоні німецької першості.

Свій наступний поєдинок “Баварія” зіграє 4 листопада. В рамках 10-го туру Бундесліги мюнхенці зустрінуться з дортмундською “Боруссією”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *