Ральф Рангнік зробив заяву щодо можливого переходу в мюнхенську Баварію

ФК Баварія

Головний тренер збірної Австрії Ральф Рангнік повідомив, що не вів переговори з Баварією. Він продовжить роботу з національною командою.

“В мене не було жодних переговорів з Баварією. Чому я мав з ними зв’язуватися? Мені тут комфортно. Мій контракт зі збірною Австрії розрахований до 2026 року. Наш шлях продовжиться після Євро”, – сказав Рангнік.

Рангнік очолив збірну Австрії у 2022 році. Його контракт автоматично був продовжений на два роки після виходу команди на чемпіонат Європи-2024. Австрійці зіграють у групі D із Польщею, Францією та Нідерландами.

Нагадаємо, після закінчення сезону Баварію залишить головний тренер Томас Тухель. Мюнхенці вже ведуть переговори з декількома наставниками, серед яких Ганс-Дітер Флік, Юліан Нагельсманн та Роберто Де Дзербі.

Баварія посідає друге місце у Бундеслізі. Відставання мюнхенців від Баєра складає 16 очок за шість турів до завершення чемпіонату. Наступний матч підопічні Томаса Тухеля проведуть 9 квітня на виїзді з Арсеналом у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *