Лідер Шерифа часів Юрія Вернидуба підсилив німецький клуб, за який грає українець

Колишній гравець Шерифа Себастьєн Тілль офіційно перейшов до німецького клубу Ганза Росток, який виступає у другому за силою дивізіоні Німеччини.

Контракт 28-річного півзахисника підписано на два роки до 30 червня 2024 року, повідомляє сайт клубу. Перейшов він до Німеччини з люксембурзького Прогрес Нідеркорн, якому належав.

“Після першої зустрічі я для себе вирішив, що я справді хочу поїхати до Ростока. Ганза – просто чудовий клуб із чудовими традиціями в Німеччині та неймовірними фанатами. Тому я не можу дочекатись, коли вперше зіграю за свій новий клуб. Моя мета – допомогти команді показати ще кращі результати, ніж минулого сезону“, – сказав Тілль,

“Із Себастьяном ми отримуємо гравця, який уже зарекомендував себе у різних вищих лігах. Він добре грає, бере участь у створення гольових моментів і сам їх забиватиме, у нього сильна ліва нога. Тепер він має проявити свої якості та футбольні навички у другій лізі Німеччини. У будь-якому випадку він має амбіції, правильне ставлення до справи і велике бажання допомогти Ганзі”, – прокоментував його перехід спортивний директор клубу Мартін Пікенхаген.

Нагадаємо, за цей клуб висною на правах оренди грав нападник збірної України Данило Сікан. Скоріш за все, він буде виступати за цей клуб і в новому сезоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *