Ольга Овдійчук: Кожна гравчиня знає ціну таких матчів, знає, за що вона бореться

Напередодні двох важливих ігор відбору на Кубок світу, жіноча збірна України зустрілася з родинами, які вимушено залишили країну.

Гравчиня нашої команди Ольга Овдійчук в ексклюзивному інтерв’ю для Футбол NEWS прокоментувала емоційну зустріч із біженцями.

Справді, ми приїхали, і діти були дуже раді. Вони і нас підбадьорили, і, я сподіваюсь, що ми їх також підбадьорили. Але водночас було дуже боляче, тому що наші діти змушені тікати від війни і жити в інших країнах. Хотілося, щоб вони своє дитинство проводили в українських садочках, в школах, на майданчиках, але саме в Україні, а не в іншій країні.

Кожна гравчиня знає ціну таких матчів, знає, за що вона бореться. В першу чергу, що ці матчі будуть для всієї України, для наших вболівальників, для наших людей, для наших захисниць та захисників. В другу чергу, кожна гравчиня хоче потрапити на Чемпіонат світу, і це, мені здається, найбільша мотивація, яку можна придумати. Будемо виконувати установку тренера насамперед, а під час гри спробуємо використати їхні слабкі місця і досягти позитивного результату“, — сказала Ольга Овдійчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *