“З цим впоратися неможливо”: Роберт Левандовскі зізнався, чому вирішив покинути Баварію

Знаменитий польський нападник Роберт Левандовскі зізнався, чому прийняв рішення покинути “Баварію”.

За словами футболіста, йому не сподобалося ставлення з боку керівництва мюнхенського клубу, якому він віддав стільки років свого життя.

“Я йду, тому що хочу більше емоцій у своєму житті. Мене не хотіли слухати, і в мені щось згасло – з цим неможливо впоратися. Навіть будучи професіоналом, це неможливо компенсувати.

Коли ти провів у клубі стільки років, ти завжди був готовий грати, незважаючи на травми і біль, ти викладався по повній. Думаю, можна знайти хороше рішення для обох сторін, не повинно бути одностороннього рішення.

Який гравець захоче перейти в “Баварію”, знаючи, що з ним може трапитися щось подібне? Після такого успішного шляху, де лояльність і повага?

Я завжди був готовий, я провів тут вісім прекрасних років, зустрів чудових людей. І я б хотів, щоб саме так це і залишилося в моїй голові”, – наводить слова Левандовскі Bayern&Germany.

Нагадаємо, чинна угода з “Баварією” у поляка закінчується в 2023 році. Інтерес до Роберта проявляє “Барселона”.

Роберт Левандовскі: кар’єра в “Баварії”

Левандовскі прийшов до “Баварії” в 2014 році на правах вільного агента. Його попереднім клубом була “Боруссія” Дортмунд.

У поточному сезоні 33-річний форвард відзначився 35 забитими голами і зробив 3 асисти в 34 матчах Бундесліги. Це дозволило Левандовскі виграти Золоту бутсу в чемпіонаті Німеччини другий сезон поспіль.

У Лізі чемпіонів поляк відзначився 13 забитими голами в 10 іграх.

Сумарно у футболці “Баварії” Роберт забив 344 м’ячі в 375 поєдинках.

Роберт Левандовскі 10 разів ставав чемпіоном Німеччини, чотири рази вигравав Кубок Німеччини і 6 разів Суперкубок країни.

По одному разу поляк перемагав у Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та на клубному чемпіонаті світу.

У 2021 році Левандовскі був близький до отримання Золотого м’яча. Але в підсумку нагороду завоював форвард ПСЖ Ліонель Мессі, а поляк був визнаний найкращим футболістом року за версією FIFA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *