Блогер: ” Для успіху Дортмунду потрібно одне з двох: присутність Клоппа або відсутність виїзних матчів”

Декілька хвилин тому Боруссія Д досить неочікуванно поступилась на виїзді Фрайбургу (1:2). Своїми думками щодо “джмелів” поділився Андрій Дунець, автор телеграм-каналу Думки диванного експерта і автор сайту Чемпіон.

“Глобальною проблемою Дортмунда є існування матчів на чужому полі. Виїзна гра Боруссії – це як той самий абстрактний англійський дощовий вечір в Сток-он-Тренті. Тільки тут дощу не потрібно. М’яч, ворота, суперник та Емре Джан на контракті – це усе, що треба.

Команда може бути в формі або не в формі. У неї навіть може бути в атаці Голанд. Але на виїзді однаково все піде шкереберть. Жодна теплова карта чи статистика пишності зачіски Вітселя не пояснить даного феномену.

Баварія не винна в тому, що у неї нема конкуренції, хоч вона й донедавна своїх суперників методично знекровлювала. Взагалі дивно висловлювати комусь претензії в стилі «чому це ти такий сильний?» Втім, все зайшло вже надто далеко. Прямі конкуренти Баварії (смішне словосполучення) й так орієнтовані на експорт, а тут ще ці кляті матчі на чужих полях.

Керівникам Бундесліги варто вдатись до радикальних заходів та заборонити Боруссії грати в гостях, а ще краще й Баварії – вдома. Тоді й з’явиться крихітний шанс на інтригу.

Десятирічного стажу вболівання за Дортмунд достатньо, аби зрозуміти певні речі про цей клуб. Я й зрозумів. Для успіху Дортмунду потрібно одне з двох: присутність Клоппа або відсутність виїзних матчів. Зараз у Боруссії, на жаль, нема жодної з цих речей.

Теперішні часи мінливі та непевні. Втім, за винятком одного. Надворі серпень, а тому вже саме час привітати Баварію із чемпіонством. Байдуже, що вона поки не виграла жодного матчу“, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *