“ПСЖ – це в’язниця”: колишній агент зіркового футболіста парижан жорстко розкритикував клуб

ФК ПСЖ

Донато Ді Камплі, екс-агент хавбека Марко Верратті, розповів про перехід свого підопічного в стан Барселони, що зірвався.

Гравці у Парижі перебувають у в’язниці, завжди роблять те, чого хоче клуб, а не вони самі. Це в’язниця, там практикують шантаж.

ПСЖ завжди діє шляхом шантажу. Ми хотіли перейти до Барселони, і це, мабуть, не сподобалося еміру. Аль-Хелайфі сказав мені, що якщо я продовжу спроби здійснити угоду з Барселоною, Верратті від мене піде… І врешті-решт це сталося. Я впевнений, що Марко злякався – він не зізнається, але це так.

З першого дня Верратті був ув’язнений. Коли ми вели переговори з Барселоною, ПСЖ зустрічався з ним кілька разів – вони говорили йому, що підпишуть Неймара, що збудують команду навколо нього… Якщо ви йдете проти них, це стає особистим.

Бартомеу продовжував дзвонити Аль-Хелайфі, але він ніколи не відповідав на дзвінки. Я маю жахливий досвід спілкування з ними. Їх хвилюють лише гроші, це клуб, який не має душі. Вони не відпускають, тому що емір та Аль-Хелайфі думають, що все можна купити, що вони можуть завоювати світ лише завдяки грошам. Але це, очевидно, неможливо“, – сказав Ді Камплі в інтерв’ю Relevo.

Нагадаємо, Верратті виступає за ПСЖ із 2012 року, провівши за цей час понад 250 матчів за клуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *