Шахтар у матчі з вісьмома голами поступився Порту

Шахтар у матчі 6-го туру Ліги чемпіонів відправився у Порту, щоб зіграти з однойменним клубом за право виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Порту – Шахтар – 5:3

Гол: Галено (9, 43), Таремі (62), Пепе (76), Консейсау (82) – Сікан (29), Еуштакіу (73, автогол), Егіналдо (89)

Порту: Діогу Кошта, Кардозу, Пепе (Франку, 82), Еуштакіу (Груїч, 82), Таремі, Пепе́, Зайду, Галено, Санчес (Жоау Маріу, 76), Варела, Еванілсон (Консейсау, 82)

Шахтар: Різник, Матвієнко, Ракіцький (Келсі, 74), Бондар, Гочолеішвілі, Степаненко, Бондаренко, Криськів (Невертон, 59), Судаков, Зубков, Сікан

Команди видали справжню феєрію. Ще в першому таймі дубль “злого генія” “гірників” Галено дозволив драконам виграти перші 45 хвилин, адже гості зуміли відповісти лише точним ударом Сікана. Відео голів першого тайму можна подивитися у цій новині.

На 62-й хвилині лідер атак португальського клубу Таремі знову встановив комфортну перевагу. Український клуб не здавався. На 72-й хвилині атака завершилася ударом Сікана і завдяки рикошету від Еуштакіу опинився в сітці воріт.

Через 3-хвилини 40-річний Пепе вбив надії клубу УПЛ на вихід до плей-оф, а Консейсау остаточно закрив усі питання. Через це господарі розслабилися, що і дозволило “гірникам” забити ще раз – відзначився Егіналдо.

Шахтар з 9 очками фінішував на третьому місці. Порту набрав 12 очок і став другим. У паралельному матчі Барселона на виїзді поступилася Антверпену (2:3), але це не завадило “синьо-гранатовим” виграти групу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *