Порту – Шахтар: прогноз на вирішальний для “гірників” матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА

Порту - Шахтар

У середу, 13 грудня, відбудеться поєдинок шостого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому “Шахтар” зустрінеться з “Порту”.

“Гірникам” потрібно перемогти португальський клуб, щоб пробитися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У турнірній таблиці групи Н “Порту” посідає друге місце, “Шахтар” – третє. У обох команд по 9 набраних очок. Лідирує в групі “Барселона” з 12 балами. Останнє місце займає “Антверпен” (0 очок).

Перед грою з донеччанами підопічні Сержіу Консейсау здобули перемогу над “Каса Піа” (3:1) в чемпіонаті Португалії. “Гірники” перед грою Ліги чемпіонів обіграли “Верес” (2:0) в чемпіонаті України.

“Шахтар” і “Порту” грали між собою п’ять разів. “Гірники” ніколи не перемагали “драконів”. Три гри виграли португальці, ще дві зустрічі завершилися внічию.

Остання очна зустріч “Шахтаря” і “Порту” відбулася в поточному розіграші Ліги чемпіонів. “Дракони” виграли у донеччан з рахунком 3:1 в рамках першого туру групового етапу.

Порту – Шахтар: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Фаворитом цього протистояння на думку аналітиків є “Порту”. Перемога “драконів” оцінюється коефіцієнтом 1,45. На перемогу “Шахтаря” ставки приймаються з коефіцієнтом 7,30. Нічия – 4,70.

Гол “гірників” у матчі з португальцями оцінюється коефіцієнтом 1,69. На гол “Порту” ставки приймаються з коефіцієнтом 1,10.

Найбільш вірогідним результатом поєдинку “Порту” – “Шахтар” є перемога португальського клубу з рахунком 2:0. На такий результат ставки приймають з коефіцієнтом 7,10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *