Олександр Зубков: “У матчі з Порту буде дуже багато емоцій”

Вінгер «Шахтаря» Олександр Зубков прокоментував перемогу над «Антверпеном» (1:0) у 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

– «Шахтар» забезпечив собі євровесну. Які позитивні моменти ти можеш виділити в матчі?

– Головне – результат. І з точки зору результату ми продовжуємо боротьбу за вихід до плей-оф Ліги чемпіонів. Тому з гарними емоціями, готуємося далі.

– Чи очікував ти, що саме Матвієнко зможе головою замкнути твій навіс зі штрафного?

– Ми ретельно готувалися до цього на тренуваннях. Розуміємо один одного ще з академії. Гарно, що він забив, вітаю його.

– Сьогодні ти отримав нагороду найкращого гравця. Що це значить для тебе, які емоції та враження?

– Якщо чесно, дуже приємно. Але я б не хотів когось одного виділяти. Сьогодні вся команда попрацювала на славу, боролися один за одного. Тому є результат.

– Усі ми пам’ятаємо феєричний перший матч проти «Антверпена», тоді також «Шахтар» переміг. Якщо порівняємо ці два матчі, то які основні відмінності ти можеш виділити?

– Напевно, в першому матчі ми другий тайм зіграли краще. Сьогодні, можливо, перший тайм зіграли краще, а другий вже грали по результату.

Але у другому таймі були гарні контратаки, могли забивати і другий, і третій гол. Трошки не вистачило фарту або майстерності, я не знаю. Але головне, що виграли, рухаємося далі.

– На стадіоні сьогодні були присутні дуже багато вболівальників – і місцевих, і українських. Було багато українських прапорів. Можливо ти хочеш щось сказати вболівальникам, і чи відчувалася їхня підтримка сьогодні?

– Так, авжеж. Дуже класна атмосфера, дуже приємно грати обом командам. Тому дякую за цей матч уболівальникам, що прийшли. На вулиці дуже холодно, вони вболівали, тому дуже велике дякую.

– Попереду матч проти «Порту». Що буде найголовніше в цьому матчі?

– Я не знаю. Вже ближче до матчу будемо ретельно готуватися. Думаю, що дуже багато буде емоцій, все ж таки це буде вирішальний матч для обох команд. Тому побачимо.

– Ліга Європи чи Ліга чемпіонів?

– Ліга чемпіонів, – сказав Зубков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *