Гент – Зоря: прогноз на матч 5-го туру Ліги конференцій УЄФА

Гент - Зоря

У четвер, 30 листопада, відбудеться поєдинок п’ятого туру групового раунду Ліги конференцій УЄФА, в якому “Зоря” зіграє проти “Гента”.

Гра пройде на стадіоні “Геламко Арена” в Бельгії. Головним арбітром зустрічі призначений Евангелос Манухос з Греції.

У минулому турі групового раунду Ліги конференцій луганський клуб поступився ізраїльському “Маккабі” з рахунком 1:3. Бельгійський “Гент” в рамках 4-го туру здолав ісландський “Брейдаблік” (3:2).

Перед матчем з бельгійцями “Зоря” також зіграла перенесений матч 3-го туру Ліги конференцій проти того ж “Маккабі”. Гра завершилася перемогою ізраїльського клубу з рахунком 3:2. “Гент” перед зустріччю з луганчанами зіграв внічию матч чемпіонату Бельгії проти “Рояль Юніон” (1:1).

Матч “Гента” проти “Зорі” в рамках першого туру групового раунду Ліги конференцій завершився внічию з рахунком 1:1. У складі української команди гол забив Едуардо Герреро.

Гент – Зоря: прогноз букмекерів на матч

Аналітики в цій дуелі віддають перевагу “Генту”. Коефіцієнт на перемогу “Зорі” становить 16,00, на нічию – 7,10, а на перемогу бельгійського клубу – 1,18.

На гол луганської команди в цій грі ставки приймаються з коефіцієнтом 2,12. А ось на гол “Гента” коефіцієнт – 1,04.

Найбільш вірогідним результатом зустрічі аналітики вважають перемогу “Гента” з рахунком 2:0. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 6,20.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *