Шахтар обіграв Антверпен у матчі Ліги чемпіонів

Донецький Шахтар у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів у німецькому Гамбурзі приймав бельгійський Антверпен.

Шахтар – Антверпен – 1:0

Гол: Матвієнко (12)

Шахтар: Різник, Гочолеішвілі, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко, Криськів, (Келсі, 89), Судаков, Зубков, Невертон (Бондаренко, 70).

Антверпен: Бюте, Вейндал, Алдервейрелд, Кулібалі, Батай, Юсуф (Іленіхена, 73), Вермерен, Муя, Керк (Еджуке, 46), Баліквіша, Янссен.

“Гірники” підходили до матчу не в найкращому настрої. Декілька днів тому колектив Пушича не зміг обіграти Полісся (0:0), а перед паузою на матчі збірних поступився Дніпру-1 (1:3).

Скоріше за все, це стало додатковою мотивацією. Вони краще почали гру. Український клуб на 12-й хвилині отримав право на штрафний. Подачу Зубкова головою замкнув Микола Матвієнко.

Перший тайм проходив за переваги Шахтаря, але більше голів не було. У другій половині чемпіон УПЛ віддав ініціативу, але бельгійський клуб не зміг забити.

Більше того, везіння було на їхній стороні, адже на 56-й хвилині після удару Азарові та 68-й хвилині після вистрілу Степаненка номінальних гостей рятувала поперечина. Варто сказати, що в обох випадках кінчиками пальців Бюте таки доторкнувся м’яча.

Тепер у Шахтаря 9 очок за 5 матчів. “Гірники” наздогнали Порту та Барселону, які свій матч проведуть сьогодні. Антверпен зазнав поразок у всіх своїх зустрічах. Різниця голів – 3:15.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *