Юрій Вірт: “Цього сезону Шахтарю не вистачає стабільності”

Колишній голкіпер Шахтаря Юрій Вірт поділився своїми очікування від матчу “гірників” проти Антверпена в Лізі чемпіонів.

Цього сезону “гірникам” дуже бракує стабільності. Щось схоже було в поєдинку Шахтаря з Антверпеном в Бельгії. До перерви «гірники» поступалися за всіма компонентами – 0:2. В другому таймі гості добилися зламу, здобувши супервольову звитягу. Заради справедливості, слід сказати, що тоді чудив воротар «містян», а в компенсований час господарі примудрилися не реалізувати пенальті.

Перший матч? Зараз “гірникам” важливо зробити правильні висновки з тієї перемоги й не наступити на ті ж граблі. Взагалі, на мій погляд, так добре, як в другому таймі в Антверпені, донеччани поточного сезону ще не грали. Ось чому бажано й завтра здивувати «Антверпен» інтенсивністю, бажанням не поступатися в кожному єдиноборстві.

Не виключено, але Ліга чемпіонів – це зовсім інший турнір, з іншою мотивацією, а на фінішній прямій – й поготів. Тут на кону – футбольний імідж України, зрештою, нагода серйозно поповнити клубну касу.

Ось чому важливо, аби в Гамбурзі обійшлося без шапкозакидацького настрою. Так, «Антверпен», на відміну від «гірників», нечасто виступає в єврокубках, проте в цій команді достатньо талановитої молоді, яка горить бажанням голосно заявити про себе в найпрестижнішому континентальному турнірі. Тому необхідно врахувати кожну дрібницю, продемонструвати свої кращі якості й тільки тоді груднева битва «Шахтаря» в Португалії за плей-оф Ліги чемпіонів стане реальністю“, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *