Мирон Маркевич підбив підсумки першої половини сезону для Карпат

Головний тренер “Карпат” Мирон Маркевич підбив підсумки першої частини поточного сезону.

Одразу хочу подякувати вболівальникам. Їх на стадіоні було небагато, але ми знаємо, скільки вболівальників у різних регіонах України за нас переживали. Навіть ті, хто був на стадіоні, вели себе дуже толерантно.

Тому що в нас спочатку не все виходило. Я то прекрасно розумів, але, як то кажуть, усі терпіли. Ну і під кінець, звичайно, вже зовсім інша команда була. Так що за то я вам дякую.

Ви самі розумієте, що команда нова абсолютно. З тогорічного складу залишилися тільки капітан команди Чачуа, Рябов, Ільющенков, а так практично нові футболісти.

Звичайно, на все потрібен був час. Ми, звичайно, ризикували, тому що не так просто за якісь пару тижнів підготовки зробити боєздатну команду. Ну але десь, я вже сказав, починали так важкувато, але пізніше вже розігралися і показували досить непоганий футбол.

Цілісної гри як такої ще немає, я то прекрасно розумію. Десь, можливо, в одній грі з «Агробізнесом» команда від початку до кінця виконувала настанови тренерські і провела дійсно хороший матч. А так було: перший тайм хороший, другий – не дуже. Або, як в останній грі: перший тайм – ледве-ледве, другий тайм – зовсім інша команда.

Тобто, зараз у нас проблема номер один – не те, щоб заставити, а привчити футболістів до того, що треба виходити з першої і до останньої хвилини відпрацьовувати по максимуму. Ось те, що я бачу зараз.

Звичайно, ми слідкуємо і за нашою другою командою. Досить непоганий результат показали, як на мене, тому що грають вже з дорослими футболістами. І те, що вони перебувають на такому місці, то вселяє надію.

Звичайно, в нас на першому місці стоїть основний склад. Але ми прекрасно розуміємо, що потрібна дитяча школа серйозна. На жаль, свого часу при повному безладді багато футболістів пішло з футбольної школи «Карпат», вони зараз представляють «Рух». Ну але то об’єктивні причини, тому що дійсно безладдя було повне, і так воно сталося.

Зараз, звичайно, того вже бути не може, однозначно. Але ми прекрасно розуміємо, що треба… В основної команди є хороша база. Я би дуже хотів, щоб і в дитячій школі була не гірша база.

Є розуміння, звичайно, керівництва клубу в тому плані, і ми постараємося якомога скоріше побудувати штучні поля і для наших дітей. Тому що те, що зараз є – воно, м’яко скажемо, не витримує критики.

Так я бачу собі перспективу зараз того всього. Звичайно, основний склад повинен виконати головне завдання – вийти в Прем’єр-лігу. І ми зробимо все від нас залежне, щоб так було, ну а далі – побачимо. Єдине, що, самі розумієте, в який час ми живемо, тому треба робити скидки і на то, – сказав Маркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *