Данило Сікан: “Антверпен грає у комбінаційний футбол, але і у них є слабкі місця”

Нападник «Шахтаря» Данило Сікан поділився очікуваннями від матчу 5-го туру Ліги чемпіонів проти «Антверпена».

– Останнім часом «Шахтар» небагато забиває, чому так? У першій грі з бельгійським клубом ти оформив дубль, чи спробуєш повторити успіх завтра?

– Для нас найголовніше – не велика кількість голів, а результат, а саме перемога. Завтра ми розраховуємо виключно на позитивний для «Шахтаря» підсумок.

– «Шахтар» уже грав з «Антверпеном», що можеш сказати про цю команду? Як «Шахтар» збирається діяти завтра та які сильні сторони суперника відзначиш?

– «Антверпен» – дуже хороша команда, яка грає в комбінаційний футбол, грає вперед та постійно шукає вільні зони, любить атакувати через середину. У складі є дуже хороші футболісти як атаки, так і захисту. Але, як і будь-який клуб, «Антверпен» має і слабкі сторони.

Намагатимемося максимально скористатися часом, який залишився, щоб підготувати і нашу команду, і нашу атаку до завтрашньої гри. Сподіваюся, підійдемо до матчу з максимальним налаштуванням, адже розуміємо, що потрібна тільки перемога.

– У цій Лізі чемпіонів німецький «Фолькспаркштадіон» став домашнім для «Шахтаря». Чи почуваєтеся тут комфортно, як удома, адже в Гамбурзі вас приходять підтримати не лише українці, а й місцеві вболівальники?

– Звісно, уже дуже хочеться грати з уболівальниками вдома, в Україні, але наразі це неможливо. Дякую вболівальникам, які приходять на наші матчі в Гамбурзі, підтримують і дають нам другий дім у цьому місті, – сказав Сікан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *