Олександр Кучер: “Надто вже великі у Зорі були проблеми в обороні”

«Зоря» в поєдинку четвертого туру Ліги конференцій поступилася головному конкуренту в боротьбі за вихід із групи – «Маккабі» із Тель-Авіва (1:3). Невдалий поєдинок української команди в єврокубку прокоментував екс-наставник «Дніпра-1» Олександр Кучер.

«Обидві команди є, що називається, граючими – вони люблять грати з м’ячем. Матч вийшов цікавим, у кожного з суперників було достатньо моментів для взяття воріт. Під час атак у «Зорі» виникали гарні гольові нагоди, команда могла забивати, але…

А от в обороні було важко, і ми бачили, що якимись статичними були захисники. Були закидування у штрафний майданчик луганців, після одного з яких один гравець «Маккабі» забиває м’яч, коли четверо оборонців дивляться на нього.

Надто вже великі у «Зорі» були проблеми в обороні. Після цих помилок вже по завершенні першого тайму все було зрозуміло. У другій половині зустрічі ізраїльська команда грала «за рахунком» і в цій ситуації щось виправити луганцям було важко. Так, один гол у їхньому виконанні не був зарахований, потім забили ще один м’яч, але змінити щось на більше «Зорі» не вдалося», – сказав Олександр Кучер у коментарі UA-Football.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *