Валерій Кривенцов висловився щодо поразки від Маккабі Тель-Авів

Валерій Кривенцов

Головний тренер «Зорі» Валерій Кривенцов дав коментар після поразки від «Маккабі» (1:3) з Тель-Авіва у четвертому турі Ліги конференцій.

«Для глядачів гра була цікавою, тому що обидві команди атакували. Була велика кількість гольових моментів, де забивала одна команда – «Маккабі», а ми – ні.

У нас дуже молодий склад, тому бракує досвіду для виступів в таких змаганнях. Але хлопці молодці, вони показали, що можуть грати сміливо та не опустили рук. Навіть програючи 0:3, знайшли в себе сили, створювали моменти. Забили мʼяч, котрий потім відмінила система ВАР. Забили знову, були ще шанси. Команда віддала всі свої сили на поле, на які спроможна в даний час.

Чи посилив гру Венделл? Він молодий гравець. Було важко. Та й часу небагато було також в нього.

Які проблеми в своїй грі повинна вирішити «Зоря»? Ми знаємо наші недоліки. Дуже багато мʼячів в наші ворота забивається з зони наших центральних захисників. Кожен день працюємо над виправленням цих помилок, але, на жаль, вони повторюються», – наводить слова Валерія Кривенцова офіційний сайт «Зорі».

Нагадаємо, що завдяки перемозі над «Зорею» «Маккабі» обійшов українську команду – шість очок проти чотирьох. Лідірує «Гент» з 10 пунктами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *