Шахтар сенсаційно обіграв Барселону у Лізі чемпіонів завдяки ефектному голу Сікана (Відео)

У матчі 4-го туру Ліги чемпіонів сезону 2023/2024 донецький Шахтар приймав Барселону. Матч відбувся у німецькому Гамбурзі на арені “Фолькспаркштадіон”.

Шахтар – Барселона – 1:0

Гол: Сікан (40)

Шахтар: Різник, Гочолеїшвілі, Бондар, Ракіцький, Матвієнко, Степаненко (Назарина, 72), Судаков, Невертон, Криськів, Зубков, Сікан (Келсі, 62).

Барселона: тер Штеген, Канселу, Араухо, Крістенсен, Алонсо (Бальде, 59), Гюндоган, Ромеу (Педрі, 59), Рафінья (Ямал, 59), Гаві (Фермін, 81), Ферран Торрес (Жоау Фелікс, 59), Левандовський.

Вже на 2-й хвилині Гочелеїшвілі та Бондар ледь не призвели до голу у власні ворота, але Левандовський не встиг нормально заволодіти м’ячем.

До 40-ї хвилині ні одна команда не створила небезпечного моменту. Потім “гірникам” вдалося вибігти в атаку. Гочолеїшвілі виконав навіс, а Сікан ідеальним ударом головою пробив тер Штегена.

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Барселона на другий тайм вийшла з іншими швидкостями, але пропускати могла першою. На 56-й хвилині Сікан міг робити дубль – тер Штеген був на місці.

З 70-ї хвилини Шахтар грав без Степаненка і Сікана, які були замінені через пошкодження. Здавалось, що Невертон своїм голом зняв усі питання, але, на жаль, був у офсайді.

Останні секунди були дуже нервовими, але цього разу український клуб таки втримав таку важливу перемогу.

Шахтар має 6 очок і посідає третє місце. Барселона має дев’ять і лідирує в групі. Порту, якщо обіграє Антверпен, наздожене іспанський клуб. Бельгійці поки що йдуть без залікових пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *