Фантастичний асист Андрієвського і сейви Бущана – в огляді матчу Динамо – Аріс (Відео)

Динамо - Аріс

Київське Динамо в рамках протистояння з грецьким Арісом здобуло підсумкову перемогу в серії пенальті та пройшло у наступну стадію.

Динамо Київ — Аріс 2:1 (6:5 — пен.)

Голи: Волошин, 45, Караваєв, 85 — Джурасек, 38

Динамо Київ: Бущан — Тимчик (Караваєв, 72), Дячук, Сирота, Дубінчак — Шапаренко (Андрієвський, 72), Сидорчук (Бражко, 72), Буяльський — Ярмоленко (Парріс, 106), Ванат (Беніто, 106), Волошин (Діалло, 82).

Аріс: Хутесіотіс — Монтоя, Фабіано, Одубаджа, Феррарі — Джурасек (Рупп, 59), Жан Жюль (Самора, 106), Даріда (Павічич, 75) — Моберг-Карлссон (Менендес, 59), Морон (Христодулопулос, 82), Пальма (Матарріта, 82).

Попередження: Сирота, Андрієвський, Бущан — Пальма, Матарріта, Одубаджо

Перша гра завершилася перемогою колективу з Греції (1:0). Під кінець тайму саме вони відкрили рахунок – забив колишній гравець Шахтаря та Дніпра-1 Джурасек. На щастя, ще до перерви “біло-сині” відновили статус-кво – після закидання від Сидорчука відзначився Волошин.

У другому таймі команди мали моменти забити, але надійно діяли голкіпери. Кияни зуміли вирвати перемогу, завдяки голу від Караваєва. У серії пенальті голкіпери відбили по одному удару і справа дійшло до пробиття “на виліт”. Нерви здали в Одубаджо, який пробив вище.

Додамо, що в наступному раунді кваліфікації Ліги конференцій Динамо зіграє проти турецького Бешикташу. Матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій будуть зіграні 24 та 31 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *