Шедевральний гол Рубчинського – в огляді матчу Дніпро-1 – Славія (Відео)

Дніпро-1 - Славія

У матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги Європи у словацькому місті Кошице віце-чемпіон України СК Дніпро-1 приймав чеську Славію.

Дніпро-1 – Славія – 1:1

Голи: Рубчинський (45+1) – Юречка (52)

Дніпро-1: Кінарейкін, Каплієнко, Кравець (Сваток, 73), Сарапій, Пасіч, Бабенко, Піхальонок (Лєднєв, 73), Рубчинський (Танчик, 77), Горбунов (Ківінда, 64), Гуцуляк, Філіппов (Білл, 64)

Славія: Коларж, Масопуст (Доудера, 70), Голеш, Усу, Провод, Зафейріс, Оскар (Громада, 85), Шранц (Влчек, 70), Шевчік, Юречка (Юрасек, 85), Ван Бюрен (Хитіл, 75)

Попередження: Гуцуляк (25), Горбунов (70)

Клуб УПЛ поступився у першій зустрічі (0:3), що робило шанси на прохід далі мінімальними. Колектив Олександра Кучера не планував здаватися. Красивий гол від Рубчинського у компенсований час до першого тайму подарував надію.

На жаль, клуб з Праги швидко відновив паритет – відзначився Юречка. До кінця гри “дніпряни” старалися створювати моментів, але навіть для перемоги їх намагань не вистачило.

У наступному раунді кваліфікації Ліги Європи Славія зіграє проти луганської Зорі. Дінпро-1 вилетів до Ліги конференцій, де у раунді плей-офф кваліфікації зіграє проти словацького клубу Спартак Трнава.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *