Динамо – Аріс: слова Мірчі Луческу напередодні матчу

Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу перед матчем з «Арісом» у кваліфікації Ліги конференцій відповів на питання про тиск.

— Чи відчуваєте ви тиск з боку керівництва клубу?

Ви, преса, завжди хочете бути попереду потягу, любите ставити запитання, які вам зручно ставити. Але при цьому багато не знаєте, не знаєте, який у мене контракт, які в мене домовленості із президентом клубу.

Так, є тиск, звісно. Але не варто забувати, що наша команда з великою кількістю вихованців у складі майже без легіонерів. Наша молодь потребує адаптації, набуття досвіду, а це відбувається лише через матчі. Готовий до тиску. У будь-яких умовах готуємось до майбутніх матчів.

До речі, візьміть приклад іншої грецької команди — «Панатінаїкоса», який пройшов «Марсель» у кваліфікації Ліги чемпіонів. У складі цієї команди майже немає греків. А є гравці з великим міжнародним досвідом із різних країн. Нам треба бути дуже організованими та грати з великим ентузіазмом. Тоді зможемо виявитися кращими за команди з більш досвідченими футболістами.

— Які у вас відчуття напередодні матчу на майже рідному вам стадіоні?

Минулого року ми грали у Польщі і в нас були проблеми з логістикою, переїзди були складнішими. Цього року ми вирішили скоротити шлях. До Кишинева легше добиратися, а потім залишалося лише перелетіти до Бухаресту.

Ну і, звісно, я радий повернутися додому, привезти свою команду до Бухареста. Майже зі всіма своїми командами приїжджав сюди. Радий приїхати сюди і з «Динамо».

Дуже сподіваємося, що глядач прийде, підтримає нас, ми потребуємо цієї підтримки. Тиждень тому проти нас грала не лише команда суперника, а й трибуни, які не завжди дотримувалися принципів фейр-плей.

— А чи чекаєте ви на підтримку вболівальників «Рапіда» на завтрашньому матчі?

Я був на матчі «Рапіда» кілька днів тому, був уболівальником. І розраховував, що за хорошого результату вболівальники «Рапіда» прийдуть на наш матч. Але їхня команда, на жаль, програла, та ще й принциповому супернику. Вони тепер кілька днів відходитимуть від цієї поразки. Думаю, їх завтра на стадіоні буде небагато. Більшою мірою я розраховую на підтримку українців, які зараз мешкають у Бухаресті, — сказав Луческу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *