Все вирішив неоднозначний пенальті: Динамо з фіаско стартувало в Лізі конференцій

Сьогодні, 10 серпня, в єврокубках стартувало київське Динамо. В Греції “біло-сині” грали з місцевим Арісом.

Аріс – Динамо – 1:0

Гол: Пальма (69, пенальті)

Аріс: Хуліан, Феррарі, Одубаджо, Фабіано, Монтойя, Даріда, Жан Жюль, Джурасек (Рупп, 58), Морон, Пальма (Матарріта, 76), Моберг-Карлссон (Менендес, 58)

Динамо: Бущан, Дубінчак, Сирота, Попов, Тимчик, Кабаєв (Волошин 82), Сидорчук (Бражко 82), Шапаренко (Шепелєв 82), Буяльський, Ярмоленко, Беніто

Мірча Луческу здивував стартовим складом, а точніше відсутністю Владислава Ваната, який за два тури УПЛ забив 3 голи. До кінця гри форвард так і не вийшов на поле. Напевно, у нього виявили тренери.

Хоч і кияни вважалися фаворитом, гра була в першому таймі рівною, навіть за легкої переваги команди з Салоніків. Через обмаль моментів голів у першому таймі так і не було.

Здавалося, що не буде їх і в другом. Але на 67-й хвилині арбітр поставив у ворота Бущана пенальті. Його можна вважати досить сумнівним. Пальма переграв голкіпера “біло-синіх”.

Після цього перевага перейшла на бік колективу Луческу. Найбільш небезпечний момент був у Динамо на 89-й хвилині, коли Ярмоленко завдавав удару з метрів 12-ти, але голкіпер господарів був на місці. Суддя компенсував 5 хвилин. Представник УПЛ почав штурмувати оборону Аріса, однак “боги війни” вистояли. Навіть більше, Аріс міг забивати і другий, але Бущан врятував команду.

Варто сказати, що це друга поразка українського клубу за день. Дніпро-1 на виїзді без шансів поступився празькій Славії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *