Дніпро-1 зазнав розгромної поразки у першому матчі кваліфікації Ліги Європи

Славія - СК Дніпро-1

Сьогодні, 10 серпня, в Празі відбувся матч 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи Славія – Дніпро-1.

Славія – СК Дніпро-1 – 3:0

Голи: Шранц (5, 38), Валлем (81)

Славія:Коларж, Масопуст, Голеш, Огбу, Провод, Зафейріс, Оскар, Шранц, Лінгр (Шевчік, 81), Юречка (Валлем, 80), Ван Бюрен (Читіл, 80).

Дніпро-1:Кінарейкін, Кравець, Сарапій, Адамюк (Білл, 81), Сваток (Пасіч, 46), Третьяков (Лєднєв, 12), Бабенко (Піхальонок, 61), Бланко, Рубчинський, Гуцуляк, Філіппов (Ківінда, 81).

Видалення: Огбу (58) – …

Славія підходила до цього матчу в статусі фаворита, що і довела в перші хвилини – Шранц вже на початку гри вивів господарів вперед. Він замкнув простріл Масопуста з правого флангу.

Саме цей гравець під кінець тайму і подвоїв перевагу клубу з Чехії. На 38-й хвилині господарі подавали кутовий. Провод навісив, Ван Бюрен головою продовжив політ м’яча на дальню стійку, де Шранц переправив його у ворота.

Здавалося, що буде легше після вилучення Огбу, який ударом ногою влучив у лице Гуцуляку. На жаль, не допомогло і це. Дніпро-1 навіть пропустив втретє. Варто сказати, що перший удар з боку дніпрян у бік воріт празького колективу був нанесений на 86-й хвилині.

Матч-відповідь пройде 17 серпня, у місті Кошице, Словаччина. Нагадаємо, якщо Славія пройде в наступний раунд, то її суперником у плей-оф кваліфікації ЛЄ буде ще один представник УПЛ – луганська Зоря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *