Діла – Ворскла: слова Віктора Скрипника напередодні матчу

Віктор Скрипник

Наставник полтавської Ворскли Віктор Скрипник на прес-конференції перед матчем-відповіддю 2-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти грузинської Діли поділився очікуваннями від гри.

Ми наголосили на тих помилках, які зробили в першій грі. І на тих добрих нюансах, які ми робили, щоб виграти. Лише перша гра пройшла, зараз буде другий тайм.

Кожна команда знає одна одну, від цього і будемо відштовхуватися. Ми знаємо, що нам треба робити, щоб пройти далі. Напевно, наш суперник також знає, що йому робити.

Травмованих у нас немає. Андрій Бацула приєднався до нас та вже тренується без обмежень. Отже, це одна з одиниць, яка може нам допомогти. А так все гаразд, всі готові.

Кожна гра – це нова гра. Ми ще не визначилися з хлопцями, які завтра гратимуть, але насамперед мені потрібні ті очі, які я хочу бачити. Це найголовніше. Як ти не зіграв першу гру, у другій все розпочинається спочатку. Ти маєш додавати, напружувати, терпіти. Для цього потрібні не лише досвідчені хлопці, а й молоді, які мають енергію, щоб ці завдання виконувати“, – сказав Віктор Скрипник.

Матч-відповідь між «Ділою» та «Ворсклою» пройде у Грузії 3 серпня о 20:00 за київським часом. У першій грі клуб УПЛ здобув мінімальну перемогу (2:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *