Мірча Луческу пояснив, чому Динамо більше не буде грати матчі єврокубків у Кракові

Мірча Луческу

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу пояснив, чому “біло-сині” вирішили цього сезону єврокубкові матчі проводити в столиці Румунії, Бухаресті.

Так, це офіційно. Зіграти на “Джулешті” було моєю ініціативою, тому що минулого було важко грати в Польщі через дуже великі відстані. По-друге, я зробив ставку на вболівальників Рапіда, які є шанувальниками футболу і не втратять можливість відвідати наш матч. У Кракові у нас взагалі не було вболівальників.

Ми вже дуже довго граємо без вболівальників… зовсім без них. Ми маємо спробувати грати з підтримкою трибун. У Бухаресті дуже багато українців. Стадіон створює надзвичайно приємну та сприятливу для футболу атмосферу. Окрім того, я повертаюся додому.

– Якщо ви вийдете в груповий етап Ліги конференцій, то також гратимете на “Джулешті”?

– Звісно. Якщо вийдемо в групу, то будемо грати в Бухаресті. І відстані менші: з Бухареста ми їдемо до Кишиніва, а звідти – 4 години до Одеси або 9 годин до Києва, – сказав Мірча Луческу в коментарі AS.ro.

Суперником киян стане переможець пари Аріс (Греція) – Арарат (Вірменія). Перша гра між цими командами завершилася в нічию – 1:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *