Панатінаїкос відреагував на звинувачення СК Дніпра-1 в неналежному прийомі

Панатінаїкос - СК Дніпро-1

Грецький Панатінаїкос повідомив, що не має стосунку до отруєння гравців Дніпра-1. Про це стверджують у клубі, повідомляє Gazzetta.gr.

Також представники “зелених” на ранковій зустрічі учасників матчу 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з делегацією УЄФА підкреслили, що вони підтримують український клуб і готові зробити все, що необхідно у даній ситуації, повідомляє джерело.

Також клуб заперечує проблеми з організацією перебування суперників. У Панатінаїкосі стверджують, що запропонували «Дніпру-1» все те саме, що й іншим суперникам, і жодних проблем не було.

Що стосується того, що автобус, замість очевидної дороги до готелю, почав довго блукати манівцями, грецький клуб вказує, що причина у заходах безпеки, які застосовує грецька поліція. Через війну в Україні вони були ще суворішими, ніж зазвичай.

Журналісти з “ТаТоТаке” повідомили, що через отруєння частина ключових гравців Дніпра-1 пропустить цю гру. Матч розпочнеться о 20.30. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *