Не вистачило досвіду: Панатінаїкос розбив Дніпро-1 у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів (Відео)

СК Дніпро-1 - Панатінаїкос

У вівторок, 25 липня, було зіграно перший поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів-2023/24, у якому Дніпро-1” грав проти “Панатінаїкоса.

Номінально домашній поєдинок через повномасштабне вторгнення РФ в Україну підопічні Олександра Кучера грали у словацькому місті Кошице. Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь грецького клубу.

Футболістам грецького клубу вдалося відкрити рахунок у зустрічі на 10-й хвилині – після передачі Хуанкара гол у ворота “Дніпра-1” забив Андраж Шпорар. На 73-й хвилині “Панатінаїкосу” вдалося провести швидку контратаку та подвоїти свою перевагу – точним ударом з-за меж штрафного майданчика забив Фіпіп Джуричич. На 82-й хвилині матчу Мірошниченко збив Хуанкара у власному штрафному і “привіз” пенальті. Яннідіс реалізував 11-метровий удар та довів рахунок до розгромного.

На 89-й хвилині зустрічі після розіграшу стандартного положення Володимир Танчик вдало зіграв на добиванні, та відіграв один м’яч.

“Дніпро-1” – “Панатінаїкос” – 1:3

Гол: Танчик, 89 – Шпорар, 10, Джуричич, 73, Яннідіс, 84

Дніпро-1“: Кінарейкін, Кравець, Сарапій, Сваток (Когут, 61), Мірошниченко, Бланко, Бабенко, Третьяков (Адамюк, 61), Рубчинський, Гуцуляк, Довбик

Запас: Волинець, Валеф, Пуріта, Горін, Хаджиєв, Горбунов, Каплієнко, Ківінда, Танчик, Є.Пасич

Панатінаїкос“: Бріньолі, Хуан Карлос, Магнуссон, Схенкенвелд (Єдвай, 24), Коцирас, Вільєна, Джуричич, Перес, Бернард, Шпорар, Паласіос

Запас: Лодигін, Ксенопулос, Ваяннідіс, Зека, Яннідіс, Кляйнхайслер, Манчіні, Чокай, Сідерас, Младенович, Вербич

Відео матчу: 

Матч-відповідь між “Дніпром-1” та “Панатінаїкосом” відбудеться 1 серпня в Афінах.

Додамо, що переможець дуелі “Дніпро-1” – “Панатінаїкос” вийде до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, де зіграє проти французького “Марселя”. Команда, яка програє, буде грати в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи проти чеської “Славії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *