Дніпро-1 – Панатінаїкос: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Дніпро-1 - Панатінаїкос

У вівторок, 25 липня, “Дніпро-1″ зіграє перший поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів-2023/24 проти грецького клубу “Панатінаїкос“.

Зустріч прийме стадіон “Кошице” в Словенії. Обслужить гру італійська бригада рефері на чолі з Даніеле Кіффі. На лініях працюватимуть Альберто Тегоні та Валеріо Колароссі. Четвертий арбітр – Ерманно Фелічіані.

Дніпро-1 – Панатінаїкос: прогноз на матч Ліги чемпіонів

“Дніпро-1” вперше в своїй історії зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. Команда Олександра Кучера стала віце-чемпіоном України в минулому сезоні і отримала право зіграти в ЛЧ.

Команда Кучера, яка в минулому єврокубковому сезоні дійшла до плей-оф раунду Ліги конференцій, де поступилася кіпрському АЕКу, безумовно, зробить все можливе для виходу в груповий етап Ліги чемпіонів. Однак для цього необхідно подолати одразу трьох суперників у кваліфікації, що зробити дуже і дуже непросто.

Суперник “Дніпра-1” також фінішував другим на внутрішній арені за підсумками минулого сезону. “Панатінаїкос” програв гонку за чемпіонський титул в чемпіонаті Греції афінському клубу АЕК.

“Панатінаїкос” є досвідченим єврокубковим бійцем. В історії іменитого грецького клубу є навіть один вихід у фінал Ліги чемпіонів. Сталося це правда давно, в сезоні 1970/71.

Також команда двічі гра в 1/4 фіналі Кубка УЄФА – в сезонах 1987/88 і 2002/03.

Цікаво, що в складі «Панатінаїкоса» грають екс-зірки УПЛ, у минулому лідери «Шахтаря» та «Динамо» – бразилець Бернард і словенець Беньямін Вербич.

Де дивитися матч Дніпро-1 – Панатінаїкос

Перший матч 2-го раунду кваліфікації ЛЧ між “Дніпром-1” і “Панатінаїкосом” у прямому ефірі покаже телеканал УНІАН.

Також цю зустріч можна буде подивитися на Youtube-каналі “FootballHub”.

Додамо, що переможець дуелі “Дніпро-1” – “Панатінаїкос” вийде до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда яка програє буде грати в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Слова Олександра Кучера перед матчем:

Для нас це другий єврокубковий сезон, але це вже інший турнір – кваліфікація Ліги чемпіонів, мабуть, найсильніший у світі командний турнір. Для нас це нове змагання, до якого ми готувалися, проходили збори. Все, що планували, ми зробили. Вважаю, що ми підходимо до цих матчів у хороших кондиціях.

Що буде вирішальним у завтрашньому матчі? Перемога, звичайно (посміхається). Не було у нас раніше досвіду таких матчів: у мене, як тренера, і у гравців. Головне бути спокійними, впевненими у собі і у своїх діях. Футболісти повинні робити те, про що ми домовлялися, щоб вони усе це перенесли на футбольне поле, і звичайно, щоб у них було бажання до перемоги, щоб вболівальники бачили, що футболісти прагнуть до перемоги. Це бажання буде додавати ним сил

Нагадаємо, Україну в Лізі чемпіонів-2023/24 представить також донецький “Шахтар”. “Гірники” почнуть свій шлях з групового раунду.

Чинним переможцем турніру є “Манчестер Сіті”, міланський “Інтер”, який переміг у фіналі минулого сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *